Wout

In mijn sociale omgeving hoor ik regelmatig verhalen over wanpraktijken. Denk hierbij aan een aannemer die zijn afspraken niet nakomt of een verkoper die je 'van het kastje naar de muur stuurt' inzake een garantiekwestie.

Veel mensen zijn zich niet bewust van hun rechten (en plichten) in veel voorkomende rechtsbetrekkingen, wat kan zorgen voor onnodige kosten en/of tegenvallers.

Dit bracht me op het idee om een platform op te zetten waar zowel de particuliere als de zakelijke markt terecht kan met vragen over het recht. Op eenvoudige wijze verwoord in een simpel en overzichtelijk menu.

Dennis

Een idee creƫren en geheel zelfstandig keuzes kunnen maken die een bedrijf (jouw bedrijf) sterker, groter en mooier kunnen maken. Dat klonk voor mij als de perfecte motivatie om in te stappen in Rechtsfeit vof. Samen bouwen we aan een laagdrempelige vraagbaak die de maatschappij van juridische antwoorden kan voorzien.

Toen ik nog werkzaam was bij de Rechtswinkel vond ik het een mooi gegeven hoe je mensen zowel op juridisch als sociaal en emotioneel vlak kan helpen met de kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie. Ik hoop dat we dat met Rechtsfeit.nl kunnen voortzetten.

Aike

Toen ik Wout zijn eerste gedachten hoorde was ik meteen onder de indruk van het concept dat hij had bedacht. Samen met Dennis gingen we deze basale ideeën uitwerken tot een mooi geheel.

Met mijn ICT kennis was ik een mooie aanvulling in het team, door alles wat daarmee te maken heeft op me te nemen. Zo konden we elkaar aanvullen op de vakgebieden waar we als individu goed in zijn. Wat uiteindelijk heeft geleid tot de oprichting van Rechtsfeit vof.